Nieuwbouw Zuiderlaan 50

Vanaf 24 januari 2022 vonden de werken plaats die ons hoofdgebouw op de Zuiderlaan 50 in Waregem hebben omgevormd tot een moderne en professionele infrastructuur met meer comfort voor de bewoners en medewerkers. De werken duurden iets meer dan een jaar. Wegens deze verbouwingen verbleven onze twintig kamerbewoners voor een jaar lang in een zorghotel in Ronse.

Op 1 maart 2023 keerden onze bewoners terug naar Waregem. De verbouwingen zorgen voor meer comfort voor onze bewoners in functie van de ‘kwaliteit van leven’ en voor meer comfort voor onze medewerkers in functie van ‘kwaliteit van arbeid’. We creëerden hiervoor ruime en moderne kamers, eigen sanitair per kamer, toegankelijkheid voor rolstoelen en ziektebedden, aangepaste badkamers, rustige leefruimtes, een groot restaurant, een mooi onthaal, ruime bureaus en vergaderruimtes.

Tot slot kreeg de terugkomst naar Waregem heel wat aandacht in de media. We kwamen met Ten Anker zowel in de Krant van West-Vlaanderen alsook op Radio1 Waregem. Hieronder kan je de link terugvinden.