Exclusieve wijnverkoop

De voor Ten Anker geselecteerde wijnen worden geproduceerd door Collines de Bourdic, een Cave coopérative in de omgeving van het prachtige Zuid-Franse stadje Uzès. De Cave werd opgericht in 1928 en is ondertussen uitgegroeid tot een zeer dynamisch en modern wijnbedrijf dat 1600 ha wijngaarden in haar bezit heeft. De vinificatie gebeurt met respect voor tradities maar met moderne technologie.

COLLINES LES VIGNES – Merlot (2021)

Deze Merlot is een vlezige wijn met een zachte neus en aroma’s van rode vruchten, duidelijk aardbei en framboos. In de mond worden zachte tannines gecombineerd met veel materie. Vlot drinkende rode wijn die het goed doet bij vleesgerechten.

COLLINES LES VIGNES – Chardonnay (2022)

Deze Chardonnay is een aangenaam drinkende frisse witte wijn, zonder houtrijping. Je proeft aroma’s van fris fruit, wat citrus en een exotische toets.

COLLINES LES VIGNES – Grenache (2022)

Deze Grenache heeft een mooie lichtroze kleur. Een verfijnde rosé met aroma’s van rood fruit. Een mooi evenwicht tussen fruit en fraîcheur. Zalig voor de aperitief.

Bestellen en afhalen:

De wijn kan je kopen per fles of per karton van 6 flessen aan €10 per fles zolang de voorraad strekt. De opbrengst gaat naar investeringen die bijdragen aan de kwaliteit van leven van de cliënten van Ten Anker. Ten Anker vzw ondersteunt volwassen personen met een verstandelijke beperking om volwaardig deel te nemen aan de samenleving.

Mail naar katelyne.vander.cruyssen@tenankerwaregem.be en schrijf het bedrag over op het rekeningnummer BE68 7340 5094 6934 met de mededeling ‘wijnactie – aantal flessen – naam en familienaam’.

De flessen kunnen worden opgehaald en ook aangekocht in onze winkel op Markt 25 in Waregem van maandag tot vrijdag van 13u30 tot 16u00.